• header_sloepentocht_haarlem_fotoadschaap
  • Save the date!

   Zondag 30 juni 2019 gaan de trossen los.
   Binnenkort meer!

Programma 2019 is nog niet bekend.

Programma Sloepentocht 2017

Zondag 9 juli gaat de 10de Haarlemse Sloepentocht, als vanouds, van start met een lekker kopje koffie of thee. Schippers, sloepen en matrozen verzamelen zich vanaf 10.30 uur in de passantenhaven naast Molen de Adriaan bij Restaurant Zuidam (Scheepmakersdijk 2a). Zorg dat je op tijd bent voor het afhalen van je deelnemersbandje en het gezamenlijk vertrek om 11.30 uur.

Yes, we gaan varen! Volg de Maximus, onze boot op kop, voor het eerste rondje door Haarlem op weg naar de Molenplas. Hier leggen we gezamenlijk aan bij onze bonte schuit voor pizza en meer. Let vooral goed op elkaars boot en help de ander met aanmeren dan wordt het een gezellig drijvende vloot.

Met de Maximus op kop en een stevige bodem van de pizza, zet je koers naar de volgende locatie; Stroobach Zeilmakers in het haventje van Heemstede. Aan wal geniet je, onder het genot van een swingende beat, van een smaakvol hapje geserveerd door Restaurant Hout en een drankje. Time to get social!!

Om ongeveer 15.00 uur haken we wederom aan bij de Maximus om in één lange stoet, door de mooie grachten van Haarlem, de tocht te vervolgen naar de feestlocatie.

Het is inmiddels 17:00 uur en de tocht eindigt… maar het eindfeest begint bij Scheepswerf Kuijkhoven. Een crazy pianoman, een feestzangeres met een dijk van een stem en een funky DJ maken je zeebenen weer lekker los. Restaurant Flamboyant verzorgt een heerlijk Indonesisch diner. Er mag gedanst worden!

Bezoek regelmatig deze website of meld je aan op onze Facebook pagina en blijf op de hoogte.

Ruby maakt er een party van!

Samen met de Crazy Pianoman Rob Stoop en DJ Robert B wordt het een geweldig feest.

Bekijk de website

  • ruby1

Startlocatie Zuidam

Omdat het ons vorig jaar zo goed bevallen is zal de 10de Haarlemse Sloepentocht ook dit jaar vanaf Restaurant Zuidam starten. Een schitterende locatie aan het Spaarne dat zeker mooi plaatjes gaat opleveren bij de start.

  • kaartje_zuidam